public.jpegpublic.jpeg

Jag och Johan har haft egentid i Danmark och vi hade det underbart! Vi körde med bilen över till Helsingör och styrde mot Sletten där det finns en fantastisk restaurang med samma namn. Vi har ätit där fyra gånger nu och har alltid varit så nöjda.

Efter en långlunch i solen åkte vi vidare till Kokkedal slott för vårt fjärde besök. Vi har varit där två gånger med barn och det här var andra gången själva. Jag älskar att vara med Livia och Alma men ibland behöver man få komma iväg själva. Bara få vara oss två, kunna prata och äta mat i lugn och ro haha.

På tisdagen lånade vi cyklar och trampade mot Rungsted hamn där vi lunchade på Sticks & Sushi. Det var så gott med sushi och ett tag sedan jag åt det nu. Efter åt vi glass och cyklade runt en till sväng. Senare på eftermiddag åkte vi Fredenborgs slott och tog en promenad i den stora fina trädgården.

Jag och Johan hade det väldigt mysigt tillsammans och jag blir mer och mer kär i honom för varje dag som går. Så glad som har världens bästa man!


public.jpegpublic.jpeg


public.jpegpublic.jpeg


public.jpegpublic.jpeg


public.jpegpublic.jpeg


public.jpegpublic.jpeg


public.jpegpublic.jpeg