elizabeth-arden-sminkelizabeth-arden-smink


elizabeth-ardenelizabeth-arden

Jag är verkligen inget proffs på smink och vill oftast att det ska gå snabbt och enkelt. Jag tycker dock att det är väldigt roligt med smink, jag köper gärna nya produkter och vill bli bättre på att sminka mig. Speciellt till fest! Drömmen är att kunna göra en snygg ögonmakeup så jag antar att det bara är att öva öva öva!

Jag tycker väldigt mycket om Elizabeth Arden och har fastnat för två produkter som ger ett snabbt lyft. 

  • Återfuktande läppstift ”Beautiful color moisturizing lipstick” i nyansen Pretty Pink. 
  • Bronzer ”Fourever bronze bronzing powder” i nyansen medium. 

Dessa två brukar jag ta med mig i väskan och läppstiftet ger bra återfuktning plus att färgen sitter kvar länge. Bronzern använder jag främst på kinderna och som highlighter under ögonbrynen.