angelica-9666.jpgangelica-9666.jpg

Äntligen har smärtan släppt från min falska ischias! Halleluja! Jag trodde faktiskt inte att det skulle släppa till efter förlossningen så jag är väldigt glad. I slutet på förra veckan släppte smärtan från en dag till en annan och det var en befrielse. Att kunna resa sig, vända sig om och gå utan att det känns som knivhugg är ju guld värt. Jag har i princip varit fast i lägenheten de senaste veckorna för jag har haft så himla ont. Jag skulle gissa att den drastiska förändringen beror på att hon fixerat sig och därmed har tyngden flyttats från nerverna som skapade smärtan. 

Min gravidstatus just nu:

  • Den här veckan är det dags för mitt planerade kejsarsnitt. Just nu är jag inte ett dugg nervös. Kanske för att det har varit så jobbigt den senaste tiden men också för att jag redan har gått igenom ett kejsarsnitt innan. Det kommer säkert ändras på morgonen när det är dags!

  • Jag har kunnat njuta av små promenader i vårsolen. Underbart att kunna gå mer än 100 meter utan att nästan gråta av smärta.

  • Känner mig väldigt väldigt gravid. Jag har börjat svullna i kroppen men det gjorde jag sista dagarna under förra graviditeten också.

  • Måste packa klart min BB-väska! Har bara börjat så det är dags att fixa det sista nu.


gravidmage.jpggravidmage.jpg


angelica aurell gravid vecka 39.jpgangelica aurell gravid vecka 39.jpg


gravid vecka 39.jpggravid vecka 39.jpg