Babyloonz Angelicas Closet.jpgBabyloonz Angelicas Closet.jpg


Babyloonz.jpgBabyloonz.jpg


Babyloonz.jpgBabyloonz.jpg

Alma fick ju vara hemma två dagar från förskolan för hon var lite rosslig i halsen men idag är hon tillbaka. Jag var lite orolig att hon var på väg att få krupp men så var det inte som tur var!

Det är trist att hon var lite krasslig men om jag ska vara helt ärlig har det varit mysigt att vara hemma med henne. Vi har gått en liten promenad varje dag, målat med kritor, lekt med dockor och gjort pärlhalsband. Om Alma själv får välja står iPhonen högt upp på önskelistan och hon tittar gärna på Babyloonz (så bra app!) som härliga Vanja ligger bakom. Flera av filmerna finns även på Youtube och ”Borsta tänderna” låten har faktiskt gjort att Alma tycker att det är kul med tandborstning så tummen upp! Förutom Babyloonz är hennes stora favorit Bing som finns på Barnkanalen. 

Jag vet att det finns föräldrar som tycker att det är dåligt med iPhones/iPad/tv för små barn men jag håller inte med. Hittar man bra klipp lär sig barnen massor! Jag tycker att det viktigaste är att man hittar en bra balans. Att röra på sig går såklart alltid först men teknologin kommer vara en otroligt stor del av deras liv i framtiden.