Hudvård är något som jag spenderar en del pengar på varje år. Inte för att jag tycker att det är kul utan för att jag har hittat produkter som passar min hy. Jag har använt Jan Marini under ett par år nu och det känns så rätt för mig! Min acne försvann ju med hjälp av Jan Marini och därmed är jag en väldigt trogen kund. 


angelica-2690.jpgangelica-2690.jpg

Jan Marini C-esta Cleansing Gel, Jan Marini C-esta Face Serum, Jan Marini Daily Face Protectant och Paula’s Choice Radiance Renewal Mask 


Paulas choice renewal mask.jpgPaulas choice renewal mask.jpg

Jan Marini är dock lite klurigt att få tag på i butik men jag handlar mina produkter online hos Skincity. Har alltid gillat deras service! Häromdagen chattade jag med en av deras hudterapeuter angående graviditeten och hudprodukter. Jag fick rådet att byta ut min rengöring (Bioglycolic Facial Cleanser) till en mildare variant (C-Esta Cleansing Gel) som också är från Jan Marini.

I samma runda passade jag på att fylla på med lite andra produkter och jag fick tips om en ansiktsmask från Paula’s Choice som ska vara porsammandragande och ge lyster. Jag har hunnit testat ansiktsmasken en gång men får återkomma om någon vecka med en recension.

En nyhet är att även Lyko har börjat med Jan Marini, hurra!

Min dagliga hudvårdsrutin ser ut som följande:

  1. Applicerar C-esta Cleansing Gel och masserar in. Tar bort med fuktig bomullsrondell. Sköljer sedan ansiktet med hjälp av händerna ett par gånger.

  2. Torkar ansiktet försiktigt med en ren handduk

  3. Applicerar C-esta Face Serum, typ världens bästa serum

  4. Applicerar Daily Face Protectant som har hög solskyddsfaktor (endast på morgonen)


Jan Marini acne.jpgJan Marini acne.jpg