gravid vecka 15.jpggravid vecka 15.jpg

Igår gick jag in i vecka 15 och det är skönt att lämna den första trimestern efter sig. Jag har varit väldigt väldigt trött men nu äntligen börjar det lätta lite iallafall. Den här graviditeten är helt olik min första, med Alma hade jag knappt några problem och mådde som en prima ballerina genom hela graviditeten. 

Det här är min status just nu;

  • Mina vanliga jeans passar inte så nu bor jag i paret ovan från H&M Mama
  • Kroppsmässigt så känner jag mig nu som jag gjorde runt vecka 20 med Alma
  • Jag har fått ont i svanken och svanskotan så jag har bokat en tid hos en sjukgymnast. Ska även boka in några pt-timmar på gymmet för att få hjälp. Jag vill röra på mig men det känns ”läskigt” när man har ont, vill ju inte träna fel så det blir värre
  • Min trötthet har gjort att jag småäter hela tiden = ovana jag vill bryta
  • Jag har fått ett hetare temperament. Jag är en lugn person i vanliga fall men nu kan jag börja koka för småsaker. Jag försöker verkligen att det inte ska gå ut över Johan eller andra i min närhet
Etiketter: ,