gravid vecka 18.jpggravid vecka 18.jpg

Nu är jag gravid i vecka 18 (17+5) och på fredag ska vi göra ett ultraljud på MVC. Jag hoppas att den lilla personen mår bra där inne och jag är också väldigt nyfiken om det är en pojke eller flicka. Rent spontant tror jag att det är en pojke! Jag vet inte riktigt vad jag baserar det på men kanske för att den här graviditeten är så olik min första. 

Min gravidstatus just nu är:

  • Min hy har tyvärr blivit sämre. Jag har fått flera finnar bara de senaste två dagarna. 
  • Jag känner mig tröttare igen men tror att det även kan vara kopplat till vädret. Nu blir det ju nästan mörkt vid fyra och det påverkar ju också såklart. 
  • Är laddad för två träningspass på gymmet den här veckan
  • Mina känningar i svanskotan och ischiasnerven har blivit mycket bättre. Har knappt känt något på flera dagar så jag hoppas att det håller i sig! För mig verkar det ha hjälpt att ständigt tänka på hur jag sitter och att inte gå för snabbt när jag promenerar med barnvagnen.