Syster P min stora dag.jpgSyster P min stora dag.jpg


Min Stora Dag Syster P.jpgMin Stora Dag Syster P.jpg

Tanken är en ordlek med invisible – osynlig och invincible – oslagbar, där vi vill visa vårt stöd för barn som har en diagnos som försvårar deras liv, när vi vill att de (och alla andra barn) ska känna sig just oslagbara

— Emma Haegerström / Syster P

Det svenska märket Syster P har designat ett armband till förmån för Min Stora Dag. Armbandet är i mässing och finns i pläterat med 18K guld eller sterling silver. Priset är 499 kronor och 100 kronor går till Min Stora Dag som hjälper barn med allvarliga sjukdomar eller diagnoser att förverkliga sina önskedrömmar. 

Min Stora Dag är en fantastisk organisation som jag brukar donera till med jämna mellanrum. Det här armbandet är perfekt att ge bort i julklapp, det blir en gåva som ger glädje till mer än en person.