IMG_5554.jpegIMG_5554.jpeg

Den här helgen hoppas jag på att hitta den där härliga julstämningen. Vi ska baka massor och sätta upp julstjärnor så det känns ju som julstämningen borde infinna sig efter det.

Igår på Instagram delade jag med mig av tips på julklappsinsamlingar. Det var flera som skrev till mig efter det inlägget på story så jag tänker att jag skriver ner dessa här också. Om du har fler tips så skriv gärna en kommentar så adderar jag i listan. Det är fantastiskt att kunna hjälpa barn med julklappar som inte har det lika bra ställt. Jag grät igår när jag tänkte på det för alla barn förtjänar en bra jul. Det handlar inte bara om julklappar utan även om trygghet, värme och kärlek.

Här kommer fyra tips;

  • Giving People har en digital insamling i samarbete med Cdon. Man köper en julklapp och hela beloppet går till Giving People och projektet Rädda Julen. Perfekt att donera digitalt i tider som dessa.

  • Nordic Choice Hotels har projektet Ensam julgran söker klappar där man kan lämna in julklappar över hela Sverige.

  • Kontakta en kyrka nära dig för dessa brukar organisera julklappsinsamlingar.

  • Stockholms Stadsmission har julklappsinsamling för både barn och vuxna. Det finns även tips på andra sätt man kan bidra i jul.