fest nyar jul mode shopping .jpgfest nyar jul mode shopping .jpg

Sammetsklänning Twist & Tango / Silvrig väska Filippa K / Svart klänning Cream / Slingbacks New Look / Sammetsväska Mango / Tyllkjol Needle & Thread / Blus Needle & Thread/ Pumps med stenar Ted Baker / Quiltad väska med toffsar Love Moschino / Jumpsuit Lauren Ralph Lauren / Paljettklänning DAY/ Kjol Lost Ink / Silvriga pumps Kurt Geiger / Sammetskavaj Mango / Örhängen Pieces /  innehåller affiliatelänkar

December brukar vara en festlig månad med mingel, middagar och fester. Här ovan har jag valt ut några partyfavoriter med bland annat spets, sammet och gnistrande stenar. Det finns så mycket fina saker i butik och online just nu och ett tips är att fynda favoriterna på Black Friday eller Cyber Monday.

Såhär inför jul och nyår kommer jag tipsa en del om kläder, skor och accessoarer för fest. Jag har även skapat en shop där jag regelbundet fyller på med nya favoriter. 

Etiketter: , , ,