gravid vecka 20.jpggravid vecka 20.jpg


lindex set.jpglindex set.jpg

Nu är jag precis i slutet av vecka 20 nämligen (19+6). Min mage har växt en hel del och nu är det flera blusar och tröjor som inte passar längre. Magen ser ju inte stor ut på bilderna men det är den kan jag lova! 

Jag sitter ju oftast hemma och jobbar och jag bor nästan i detta set från Lindex. Den här tröjan med knytband är så himla mysig och ett stort plus att man kan reglera den efter en växande gravidmage. Älskar de matchande byxorna till! 

Min gravidstatus just nu är:

  • Känner fortfarande i svanskotan och bäckenet efter att jag överansträngde mig i helgen. Försöker att ta det lugnt den här veckan och hela tiden tänka på hur jag sitter och vilket tempo jag går i. 
  • Jag känner ”Groddens” rörelser varje dag och det är fantastisk. Precis som med Alma fick barnet namnet Grodden tillsvidare.