I det här inlägget förekommer affiliatelänkar


julklappar julklappstips.jpgjulklappar julklappstips.jpg

Vit morgonrock DKNY / Trosor Hanky Panky / Örhängen Snö of Sweden / Cashmeretofflor Soft Goat / Plånbok Gucci / Armband Sophie by Sophie / Musiksvan Elodie Details / Grå morgonrock Gant / Fluga Eton / Inpackning ghd / Bruna tofflor UGG / Weekendbag Morris / Necessär Baron / Halsduk med monogram Soft Goat / Dockhus Jabadabado

Början på december betyder att det snart är jul! Det här året ser jag verkligen fram emot att fira och förhoppningsvis får Alma en magisk jul. För att ge er inspiration till julklapparna har jag skapat en egen sida med julklappstips. Jag har valt ut godbitar för hon, han, barn och baby. Julklapparna är såklart i olika prisklasser. 

Till den som har allt;

Det är jättekul att ge bort julklappar men glöm inte bort våra medmänniskor som inte har det lika bra ställt. Nästan alla välgörenhetsorganisationer säljer antingen julklappar eller gåvobevis att ge bort. 


Skärmavbild 2017-12-01 kl. 13.42.25.pngSkärmavbild 2017-12-01 kl. 13.42.25.png

Beställ nyårslyktor från Cancerfonden 


unicef.pngunicef.png

Julklappar från Unicef


sovpaket.jpgsovpaket.jpg

Köp ett sovpaket med filtar från Rädda Barnen 

Fyra andra välgörenhetsorganisationer som ligger mig varmt om hjärtat är Läkare utan gränser, Barncancerfonden, UNCHR och Childhood