hovstallet julmarknad 3.jpghovstallet julmarknad 3.jpg

Min helg har varit så himla mysig! I fredags blev det en lugn kväll hemma och vi lagade gnocchi till middag. I lördags blev det brunch på The Strand med min pappa och lillebror, efter gick vi till Moderna Museet/ArkDes och Alma älskade pepparkaksutställningen.

Igår var det ju första advent och det firade vi med att gå på Hovstallets julmarknad. Vi var där tidigt och kunde gå runt i lugn och ro innan det blev kaos. Alma fick rida för andra gången i sitt liv och hon tyckte att det var så spännande! Efter julmarknaden lunchade vi på Butiken (åt en toast skagen) och sedan mötte jag en vän i Sturegallerian för en fika och julklappsshopping. 


hovstallet julmarknad 1.jpghovstallet julmarknad 1.jpg


hovstallet julmarknad 2.jpghovstallet julmarknad 2.jpg


sturegallerian jul.JPGsturegallerian jul.JPG


pepparkaksutstallning.jpgpepparkaksutstallning.jpg