I stolt annonssamarbete med Funq Wear


Funq Wear.jpgFunq Wear.jpg


Funq Wear stodstrumpor.jpgFunq Wear stodstrumpor.jpg


stodstrumpor gravid Funq Wear.jpgstodstrumpor gravid Funq Wear.jpg

Jag har ju skrivit tidigare om att jag borde använda stödstrumpor igen och därför blev jag så glad när Funq Wear hörde av sig! Funq Wear gör snygga stödstrumpor (ja det finns!) i olika färger och mönster. 

Anledningen till att jag vill och behöver använda stödstrumpor är att jag ligger i riskzonen för åderbråck. På min mammas sida av släkten har flera haft problem med åderbråck så det känns som ett måste att förebygga så mycket som man kan! Nu under graviditeten ökar ju belastningen på benen som lätt svullnar upp. Man kan förebygga och minska besvären genom att just använda stödstrumpor. Det gäller inte bara under en graviditet utan även vid flygning, när man sitter stilla vid datorn, efter träningspasset eller när man känner att benen behöver extra stöd.

Under graviditeten med Alma hittade jag bara tråkiga svarta stödstrumpor så det känns kul med ett svenskt märke som kombinerar design och funktion. Mina favoriter hittills är ett vitt par i ekologisk bomull med grå logga högst upp. 

Exklusivt för mina läsare ger Funq Wear 20% rabatt på hela sortimentet fram till den 20 december. Ange koden angelicascloset i kassan när du handlar.