gravid vecka 23.jpggravid vecka 23.jpg


Angelica aurell gravid (6).jpgAngelica aurell gravid (6).jpg


parlor.jpgparlor.jpg

Tröja Asos Maternity Plisserad kjol Envii Halsband  innehåller affiliatelänkar

Nu är jag gravid i vecka 23 och 22+5 för att vara exakt. Just nu tänker jag mycket på mitt önskade kejsarsnitt och längtar så mycket till allt är ”bokat” och klart. Min barnmorska ska skicka iväg en remiss i början på nästa vecka och jag håller alla mina tummar att den här processen går hyfsat snabbt. Mina förväntningar är dock låga men man kan alltid hoppas.

Min gravidstatus vecka 23;

  • Känner mig piggare! Gissar att det kanske är järntabletterna som har gett lite effekt?
  • Har börjat drömma mardrömmar och stressdrömmar. Det gjorde jag till och från under min första graviditet också. Jag misstänker att det är oro om processen för kejsarsnittet som ligger bakom. 
  • Min största craving just nu är apelsiner! Undra hur många man kan äta om dagen…