I helgen ska vi på bröllop i Uppsala och det ska bli väldigt trevligt! Jag älskar att gå på bröllop, det är alltid så romantiskt! Vi ska bo över på hotell en natt så det blir mysigt att få lite egentid med Johan också. 

Det enda lilla problemet är att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig. Dresscode är smoking och då vill jag helst ha en maxiklänning på mig. Problemet är bara att alla mina maxiklänningar är för små eller alldeles för somriga. Jag har eventuellt en mörkblå spetsklänning som jag kan ha eftersom den har gott om stretch. Nu var jag ute i så dålig tid men annars hade jag gärna beställt en klänning från Asos maternity som har så mycket fint till fest.

Fyra av mina tidigare bröllopslooks;


Angelica Aurell stil.jpgAngelica Aurell stil.jpg

Hedenlunda slott oktober 2016


IMG_0125.jpgIMG_0125.jpg

Mölle oktober 2015


angelica aurell angelicas closet maxiklanning.jpgangelica aurell angelicas closet maxiklanning.jpg

Borgholm maj 2016


angelica aurell stil.jpgangelica aurell stil.jpg

Båstad juni 2016