Angelica Aurell Angelicas Closet.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet.jpg


Asos maternity gravid fest.jpgAsos maternity gravid fest.jpg


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Spetsklänning Asos Maternity Diadem Johnny Loves Rosie Pumps Dune London Clutch Ceannis Örhängen Caroline Svedbom innehåller affiliatelänkar

I lördags var vi på bröllop i Uppsala och det var så himla mysigt! Kring lunchtid checkade vi in på Villa Anna och åt afternoon tea. Efter gjorde vi oss i ordning inför bröllopet. Efter vigseln höll alla gäster upp långa tomtebloss som brudparet gick igenom, det var så fint! Själva festen var på Norrlands Nation och jag orkade fram till ett då det var dags att slänga in handduken. Dagen efter tog vi en sovmorgon och njöt av en stor frukost innan vi åkte tillbaka till Stockholm.

Jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig men som tur var hann en klänning som jag beställde från Asos komma. Den kom fram i fredags så det var precis! Klänningen är från deras maternity kollektion och jag kände mig både fin och bekväm i den.