rebecca bjornsdotter.jpgrebecca bjornsdotter.jpg

Idag hade jag en underbar start på dagen! På morgonkvisten bjöd RMPR och Rebecca Björnsdotter in till en pressfrukost på Bruun Blommor. Rebecca var på plats och berättade mer om sina skor och vårens kollektion. Hennes skor är riktiga hantverk, inspirerade av Norden och handgjorda i Italien. 

Det är svårt att välja ut ett par favoriter men min ögon drogs direkt till ett par vita sandaletter med stenar. Tänk dig dessa till en solbränna i sommar! Det var iallafall så härligt att få börja sin dag omgiven av skor och blommor samtidigt som man äter en god frukost. Det blir inte mycket bättre än så.


rebecca bjornsdotter vita.jpgrebecca bjornsdotter vita.jpg


rebecca bjornsdotter guld.jpgrebecca bjornsdotter guld.jpg


rebecca bjornsdotter skor.jpgrebecca bjornsdotter skor.jpg


frukost.jpgfrukost.jpg


blommor skor.jpgblommor skor.jpg