angelica-7308.jpgangelica-7308.jpg

Alma fick lite feber i söndags så jag är hemma med henne. Idag mår hon bra men jag håller henne hemma från förskolan en dag extra! Nu på morgonen har vi haft det mysigt i soffan och tittat på Masha & Björnen som är en av hennes favoriter. 

Idag blåser det i princip storm i Stockholm så jag tänker att vi håller oss inne idag också. Alma älskar att pyssla och då blir det alltid att måla, leka med stämplar, bygga med lera och Duplo. Igår lämnade jag henne själv i vardagsrummet och efter en stund kom hon stolt till mig i köket och visade att hon hade målat över HELA sig. Förutom att göra om sig själv till en teckning hade hon målat på väggen, golvet och en lampa… Tur att det var vattenlösliga pennor. 


angelica-7329.jpgangelica-7329.jpg


angelica-7290.jpgangelica-7290.jpg
Etiketter: