gravid vecka 28.jpggravid vecka 28.jpg

Vecka 28 är precis över och den här veckan var väldigt blandat för mig. I början av vecka 28 kände jag mig på topphumör men mot slutet nere och nära till gråt. Det har inte hänt någonting men jag känner att mina hormoner är all over the place

Min gravidstatus just nu: 

  • Jag har fått remissen för mitt kejsarsnitt! Halleluja! Inte en dag för sent om vi säger så. Ska dit nu i slutet på januari och jag räknar sekunderna. Jag längtar till allt är klart. Jag hoppas att jag slipper prata med någon som ska ”övertala” mig för då kommer jag bryta ihop.
  • Har börjat känna mig i tung i kroppen. Sådär att det känns jobbigt när man går för långt eller snabbt. Känner mig snabbare andfådd av knappt någon ansträngning. 
  • Magen har börjat växa mer framåt. Innan expanderade den mycket åt sidan men nu är det framåt istället. Magen känns mycket större nu än förra graviditeten men det kanske är inbillning…
  • Det är väldigt mycket aktivitet i magen! Jag känner rörelser och sparkar stora delar av dagen. Det känns tryggt på något sätt.