Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Sedan Livia föddes för över ett år sedan har jag kämpat med att hitta tillbaka till mig själv. Både fysiskt och psykiskt. Jag gick upp ungefär 23 kilo under senaste graviditeten och det har varit mycket svårare än jag trodde att bli av med dessa. Jag vill känna mig stark igen och ha en kropp som orkar. I och med min magmuskeldelning känner jag mig svag i kroppen och att konstant ha en putande mage är påfrestande. Många dagar ser jag gravid ut och jag bor i “Bridget Jones trosor” med shapeeffekt. Utan dessa åker magen rakt ut som en Barbapappa. Vad jag väger är egentligen strunt samma (har ingen våg) men det är den där känslan jag vill ha tillbaka. Magmuskeldelningen har tärt på mitt självförtroende och det är något jag kämpar med varje dag.

En starkare kropp

En sak som jag är väldigt glad över är att jag har hittat en träningsform som jag älskar. Det finns en studio nära mig där man kan träna Megaformer och jag har blivit helt fast! Det är sjukt jobbigt och roligt på samma gång. Jag har tränat där i ett par veckor och ser redan hur musklerna börjar hitta tillbaka. Magmuskeldelningen är oförändrad men kroppen i övrigt känns starkare. Jag känner mig dessutom gladare och har mer energi. Det enda som är tråkigt med semester är att jag inte kan gå dit och träna haha.

Ett starkare psyke

För att jobba på mitt självförtroende brukar jag tänka positiva tankar varje morgon och kväll. Jag tänker på saker jag är glad över eller ser fram emot. Det hjälper mycket mer än vad man tror och om du inte har testat så gör det! Man vill inte fastna i en spiral av negativa tankar.