inlägget innehåller affiliatelänk


angelica-7620-3.jpgangelica-7620-3.jpg

Tidigare i veckan unnade jag mig ett par nya skor! Det blev ett par pumps från Rizzo och modellen heter Valerie. Jag gillar den klassiska modellen och det stora spännet fram. Lite Manolo över det hela. 

Jag har ju skrivit om det i bloggen innan men jag har svårt att hitta högklackat som passar mina fötter. Rizzo är ett märke som oftast fungerar för mig och det är jag väldigt glad över! Ibland kan det kännas lite trist att ofta köpa från samma märke men då vet man iallafall att passformen och kvaliten är bra. Jag har ett par liknande pumps i svart mocka med stenar som jag hade på ett bröllop för någon vecka sedan. Dessa är från Dune London och det är ett märke som också fungerar fint för mig! 


angelica-7650.jpgangelica-7650.jpg


angelica-7644.jpgangelica-7644.jpg