angelica aurell.JPGangelica aurell.JPG


pizza.jpgpizza.jpg


karlavagen.JPGkarlavagen.JPG


strandvagen 1 brunch.JPGstrandvagen 1 brunch.JPG

När jag tittar på bilderna som jag tog med min iPhone i helgen så finns det en stark gemensam nämnare. Mat. Känns som det enda jag har gjort i helgen är att äta haha. I lördags var jag, Johan och Alma på promenad, lekte i en park och lunchade på T/bar. På kvällen åkte jag hem till Angielina där vi åt pizza i sängen. Kan det bli mysigare? Man borde äta pizza i sängen oftare. 

I söndags hade Alma dans på förmiddagen och efter brunchade vi på Strandvägen 1. Mätta och belåtna gav vi oss ut på soffjakt. Det är så svårt att hitta en fin, bekväm och familjevänlig soffa. Tvättbar klädsel är ett måste och det viktigaste är faktiskt att den är bekväm. Om du har tips så dela gärna med dig!