soffa inspiration sammet.jpgsoffa inspiration sammet.jpg

Det här med att hitta en ny soffa är inte helt lätt. Precis som jag skrev i ett tidigare inlägg så är det svårt att hitta en soffa som ”uppfyller” hela vår önskelista. Det här är punkterna som vi försöker gå efter; 

  • Bekväm, bekväm, bekväm. Det ska vara en soffa man vill och kan mysa i
  • Anpassad för en familj så man kan sitta två vuxna och två små barn
  • Tvättbar klädsel. Med tanke på ovanstående måste man kunna köra klädseln i maskin
  • Inte för fluffig! Upplever att man lätt glider runt i för mjuka soffor. Den ska ha lite struktur
  • Fin. Inte det viktigaste men man måste iallafall tycka att den är okej designmässigt
  • Inte för dyr ala’ Nordiska Galleriet

Sedan vi började leta efter en ny soffa har jag testat modeller överallt. Verkligen mellan himmel och jord när det kommer till prisklasser och design. I helgen var vi exempelvis på Posh Living och Mio där vi faktiskt hittade en modell på varje ställe som kändes okej. Båda sofforna hade massor med valmöjligheter när det kommer till tyg och det är ju bra! Jag känner mig dock inte helt såld och vill gärna hitta fler alternativ. Om du har tips på härliga familjesoffor så dela gärna med dig!


FLPALDG_ENV_1-800x550.jpgFLPALDG_ENV_1-800x550.jpg


lay1.jpglay1.jpg

Bilder från Pinterest och Layered