angelica aurell planerat kejsarsnitt.jpgangelica aurell planerat kejsarsnitt.jpg

En helt nyfödd Alma på BB Sophia

Imorgon har jag äntligen en tid på BB för att prata om mitt önskade kejsarsnitt. Just nu känner jag mig väldigt nervös och får lite ångest. Hela den här långa processen har tagit så lång tid och det är frustrerande att man ska behöva vänta ända till slutet på vecka 30 (!) för att få ett samtal. Den psykiska faktorn är så himla jobbig. Att behöva vänta, vänta och vänta. Som tur var är mitt möte direkt med en läkare vilket är en fördel då barnmorskor inte får ta beslut.

Eftersom jag redan redan har gjort ett planerat kejsarsnitt och är väldigt påläst i ämnet tror jag inte att det kommer bli några problem. Eller snarare, det får inte bli några problem. Det klarar jag inte av. Jag tänker inte lämna sjukhuset utan en dag och tid…

Håll tummarna för mig imorgon så lovar jag att uppdatera sen!