angelica aurell gravid vecka 33.jpgangelica aurell gravid vecka 33.jpg


gravidmode angelica aurell.jpggravidmode angelica aurell.jpg


gravid vecka 33 gravidskjorta.jpggravid vecka 33 gravidskjorta.jpg


isabella oliver.jpgisabella oliver.jpg


cosmoparis ballerinas.jpgcosmoparis ballerinas.jpg

Skjorta Isabella Oliver Ballerinas Cosmoparis Gravidjeans H&M mama Halsband FiliNi Collection Väska Uterqüe innehåller affiliatelänk

Insåg i helgen att jag glömt att ge er en uppdatering för vecka 32! Det har varit så mycket kring flytten så det hamnade helt enkelt på sidan om. För mig var vecka 32 en bra graviditetsvecka. Kände av foglossningen då och då men ingenting annat. Så skönt! Det kan också bero på allt kring vår flytt att jag inte riktigt reflekterade över annat.

De senaste dagarna har jag i princip bott i den här randiga skjortan från Isabella Oliver. Det var ett av mina favoritmärken under förra graviditeten också! Jag gillar knytbandet som man kan knyta på olika sätt, både framför och bakom magen.