ida sjostedt afternoon tea tbar.jpgida sjostedt afternoon tea tbar.jpg

Igår överraskade mina vänner mig med en babyshower på T/bar! Jag blev så himla chockad! När jag, Johan och Alma gick till Diplomat trodde jag att vi skulle möta en av Johans vänner för en fika. Jag misstänkte ingenting. När vi kom in sa Johan till mig ”Titta vilka som är där!” och jag vände mig om och såg sex av mina tjejkompisar sitta där och vinka. Jag fattade fortfarande ingenting och kände att jag blev lite sur för att de inte frågat om jag ville bruncha haha. 

Min gravidhjärna är lite långsam men när poletten trillade ner blev jag så himla glad! De hade ordnat så fint och det var kul att testa Ida Sjöstedts afternoon tea. Jag hade en väldigt mysig eftermiddag och jag är så glad och tacksam att jag har så fina vänner. 


tbar diplomat afternoon tea.jpgtbar diplomat afternoon tea.jpg


afternoon tea ida sjostedt diplomat.jpgafternoon tea ida sjostedt diplomat.jpg


tbar.jpgtbar.jpg


afternoon tea .jpgafternoon tea .jpg


ida sjostedt afternoon tea .jpgida sjostedt afternoon tea .jpg