gravid vecka 33.jpggravid vecka 33.jpg

Vecka 33 var en riktigt dålig gravidvecka! Jag vill verkligen inte låta negativ men det här vara faktiskt en av de värsta veckorna hittills. Egentligen ville jag bara ligga hemma med täcket över huvudet. Mina åderbråck blev bara värre och värre vilket har varit krävande både fysiskt och psykiskt. Igår gick jag in i vecka 34 och på något sätt känns det otroligt skönt varje gång appen byter vecka. Det är som att man kan få en ”nystart”. 

Min gravidstatus just nu: 

  • Känner mig tung och svullen
  • Är ledsen över mina åderbråck men glad att det inte fanns en propp
  • Tycker att magen pressas utåt hela tiden vilket gör det obekvämt att sitta upp

Jag ser fram emot:

  • När det blir början på mars för då är det bara 4 veckor kvar
  • Att göra ordning till vår nya familjemedlem här hemma