Imperial Vienna Angelicas Closet.jpgImperial Vienna Angelicas Closet.jpg

Jag tycker att det här med taklampor är svårt. Väldigt svårt. Jag gillar inte lampor som känns för industriella utan drar mig mer mot kristallkronor och liknande. 

Just nu har vi tre rum som behöver nya taklampor; vårt sovrum, vardagsrummet och köket. I vardagsrummet är jag säker på att jag vill ha en kristallkrona. Det skulle passa perfekt mot kakelugnen och all vacker stuck! Jag vill hitta en som är rundare eller bredare i modellen. Jag har samlat en mapp med inspirationsbilder på Pinterest och där finns bland annat några av mina bilder från Wien och Amsterdam.

För köket är jag sugen på en Sarfatti-lampa från Flos i krom men det känns som att man ser den ”överallt” tyvärr. Det jag gillar med den lampan är att det är en klassiker och det ger rummet det där lilla extra. 

Har du tips på fina taklampor? Dela gärna med dig så blir jag väldigt glad!


kristallkrona.jpgkristallkrona.jpg


stor taklampa.jpgstor taklampa.jpg


taklampa.jpgtaklampa.jpg


kristallkrona massing.jpgkristallkrona massing.jpg


kristallkrona taklampa.jpgkristallkrona taklampa.jpg