gravid vecka 34.jpggravid vecka 34.jpg

Just nu är jag i slutet på vecka 34 vilket betyder att det snart bara är en månad kvar till förlossningen. Hon kan ju såklart komma tidigare så nu är det dags att styra upp saker och ting här hemma. Vi har monterat upp Almas gamla babysäng och idag ska jag tvätta alla små kläder. Jag blev lite rörd när vi plockade upp alla söta små kläder och leksaker. Nu börjar det kännas på riktigt att vi ska få en till familjemedlem! 

Jag hoppas att hon stannar där inne tills planerat för jag kommer bli så stressad om förlossningen skulle sätta igång tidigare. Jag har ju ett planerat kejsarsnitt och det vore skönt att slippa den där stressen om de kan ta emot mig på BB Stockholm eller inte. Om man har ett planerat snitt och förlossningen sätter igång tidigare är tanken att man gör det på samma BB som planerat men man vet ju aldrig. 


gravidmage vecka 34.jpggravidmage vecka 34.jpg

Min gravidstatus just nu:

  • Har varit på ett tillväxtultraljud idag och hon väger 2,1 kilo. Strax under medel men ändå inom de normala ramarna
  • Min mage är större nu än under min första graviditet
  • Den här veckan har varit en jobbig vecka. Känner mig väldigt trött både fysiskt och psykiskt. Jag tar en dag i taget och fokuserar på målet
  • Jag själv känner mig 210 kilo tung. Som att magen och kroppen aldrig slutar växa. Jag har svårt att böja mig åt olika håll och är ungefär lika smidig som ett kylskåp
  • Mina åderbråck har inte blivit värre men inte bättre heller. Min önskan nu är bara att åderbråcken inte ska spåra ut ännu mer och att jag ska få ont