gravid vecka 35 gravidmage.jpggravid vecka 35 gravidmage.jpg

Eftersom jag har varit sjuk den här veckan är det lite svårt att reflektera över hur vecka 35 har varit. Jag har i princip bara legat hemma i sängen och vilat. En sak som är säker är att jag känner mig väldigt höggravid just nu, har börjat gå annorlunda märker jag och det tar hundra år att resa sig från soffan haha. 

Min gravidstatus just nu:

  • Lilltjejen i magen svänger mer än någonsin. De senaste dagarna har jag sett hur det bankar och snurrar rejält utanpå magen. Jag har försökt att filma så jag kan visa er men varje gång jag tar upp kameran (skämtar inte) så slutar hon. 
  • Jag försöker att göra det mysigt här hemma även om det är lite svårt som nyinflyttad. Jag har iallafall tvättat alla kläder och sorterat in i lådor, satt upp babysängen med mobilen över osv. 
  • Har känt av foglossning/falsk ischias lite den här veckan men det har inte varit speciellt smärtsamt som tur är…