Förra veckan skrev jag ett inlägg om bästa sakerna till bebis. Vad vi hade mest användning för och var mest nöjda med. Det blev en rätt lång lista men det var faktiskt många saker som vi gillade.


IMG_9775.jpgIMG_9775.jpg

Nu kommer listan med saker som vi köpte men inte var nöjda med;

  • Bröstpump Använde den max tre gånger och har aldrig känt mig så obekväm i hela mitt liv. Det gjorde inte ont men jag var inte alls bekväm och det kändes psykiskt jobbigt. 
  • Flaskvärmare Alma började med ersättning som tillägg vid 2,5 månader och då köpte vi en elektrisk flaskvärmare. Den ska värma mjölken till rätt temperatur (vilket den gjorde) men det tog otroligt lång tid. Var bättre att bara värma i ett vattenbad istället. 
  • Stort skötbord Vi började med ett gigantiskt skötbord och det positiva var ju att man fick plats med massor av saker under. Det negativa att den tog massor med plats och efter bara någon vecka insåg vi att vi hellre ville ha skötbordet i badrummet. Så då var det bara att montera ner och köpa ett nytt väggskötbord som vi var väldigt nöjda med. Såhär i efterhand kanske vi skulle ha funderat en extra runda på hur vi ville ha det. 
  • Bodys med tyll Innan Alma föddes köpte jag flera sockersöta bodys med tyll på. Låter gulligt men var så sjukt opraktiskt. Användes bara någon enstaka gång hemma.