Angelica Aurell gravidmode gravidstil Tiffany Rose Pellobello.jpgAngelica Aurell gravidmode gravidstil Tiffany Rose Pellobello.jpg


Angelica Aurell Angelicas Closet gravid gravidmode Tiffany Rose Pellobello.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet gravid gravidmode Tiffany Rose Pellobello.jpg


Pellobello fjader clutch.jpgPellobello fjader clutch.jpg


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Gravidklänning Tiffany Rose Fjäderclutch Pellobello

Nu i slutet av graviditeten blir urvalet i garderoben mindre och mindre. Som tur var har jag några fina gravidklänningar och byxor som jag använder rätt flitigt. I ett kommande blogginlägg kommer jag tipsa om mina absoluta favoritplagg under den här och förra graviditeten.

Den här klänningen från brittiska Tiffany Rose har jag använt rätt länge nu och jag tror att den kommer bli fin efter graviditeten också. Jag måste nog ta in den lite i sidan (eller ha ett skärp i midjan) men älskar modellen och det blommiga rosa mot det mörkblåa. Dessutom är kvaliten underbar!