troll bedside crib babysang.jpgtroll bedside crib babysang.jpg


troll bedside.jpgtroll bedside.jpg


angelica-9638.jpgangelica-9638.jpg

Nu är babysängen bäddad och vi är redo för vår nya familjemedlem. Eller så redo som man kan bli. Det har varit så mycket de senaste veckorna så jag har inte hunnit med så mycket som jag önskat. Men det nödvändigaste är klart såklart! Nu börjar jag att bli lite pirrig. Hur kommer det kännas med två barn? Kommer förlossningen gå lika bra som sist? Hur kommer första mötet med Alma och lillasyster bli? Tankarna är många men jag tror på att ta allt som det kommer.

Lilltjejen kommer få Almas gamla babysäng från Troll och den modellen heter bedside crib. Var så nöjda med den sist! Sängmobilen kommer från Nattou, kudden från Candide och sängkläderna från NG baby och Bliss.