angelica aurell barn.jpgangelica aurell barn.jpg

Idag blir vår lilla tjej två veckor! Jag tycker att den första tiden har gått så snabbt! 

Jag har fått många frågor om hennes namn men vi har fortfarande inte bestämt oss än. Vi står mellan två namn men det känns omöjligt att bestämma sig… Just nu testar vi ett av namnen varje dag och förhoppningsvis kan vi ta ett beslut snart!

Den här lilla tjejen växer sakta och har ännu inte nått sin födelsevikt. Enligt vår barnmorska är det inget att oroa sig över då hon följer sin kurva men jag skulle vilja att hon ökade mer. Hon äter bra men jag misstänker att jag inte har den tjockaste mjölken. Även om det här är vårt andra barn känns hon så skör och liten. Jag längtar till hon har passerat spädbarnstiden för då känns de mer ”stabila”. 


angelica-9944.jpgangelica-9944.jpg

Här hemma blir det mycket gos och Alma är överlycklig för sin lillasyster. Hon är hemma från förskolan ett tag till och jag är väldigt glad att vi tog det beslutet. Dels för att hon ska få vara delaktig första tiden och dels för att skydda lillasyster mot bakterier. Visst, det blir väldigt intensivt hemma men samtidigt känns det viktigt för mig.


lindex baby body.jpglindex baby body.jpg