inlägget innehåller affiliatelänk


by malina nella.jpgby malina nella.jpg

Vilket fantastiskt väder vi fick idag! Som en sommardag! 

Den här natten var jobbig så på morgonen stannade jag kvar i sängen extra länge med lilltjejen. Kring lunch blev det picknick ute i solen, så himla mysigt att spendera tid hela familjen ihop. Efter blev det kaffe och glass vid KMK och en liten promenad. Jag känner inte av något i snittet när jag går men vill ta det försiktigt.

För att fira det härliga vädret invigde jag min nya skjortklänning från By Malina. Älskar den här modellen med knytband i midjan! Jag vill ha den i fler färger! Ett stort plus nu är att man kan amma i den och att klänningen inte är tajt över magen.


by malina.jpgby malina.jpg


skjortklanning nella by malina.jpgskjortklanning nella by malina.jpg