innehåller affiliatelänkar


sandaletter.jpgsandaletter.jpg

Beiga Sam Edelman / Svarta mockarosetter Ganni / Rosa Notabene / Svarta med notar Carvela Kurt Keiger / Svarta skinn Rizzo / Gula Aldo / Röda Rizzo / Svartvita Kurt Geiger

Sandaletten med låg klack kombinerar komfort och stil på bästa sätt. Lätta att gå i samtidigt som man kommer upp någon centimeter. Benen ser längre ut utan att man får ont i fötterna. Jag har alltid varit lite tveksam till sandaletter med låg klack och har alltid tänkt ju högre desto bättre. Men den senaste tiden har jag faktiskt ändrat mig. Kanske för att jag inte orkar gå i skyhöga klackar lika ofta som innan…

Det finns många fina sandaletter att välja mellan och jag drar mig mest till modellen som har någon fin detalj. Rosetter eller spännen. Mina två favoriter är nog de svarta med rosetter från Ganni och Rizzo.