fodelsedagskalas.jpgfodelsedagskalas.jpg

I lördags fyllde Alma 3 år! Hurra hurra! Vi skulle väcka Alma på morgonen med frukost och paket på sängen men hon hann komma upp innan vi var klara haha. Hon blev iallafall så glad att se ballongerna och paketen som väntade. Av oss fick hon bland annat en stor polisbil som hon önskat sig, hon är inne på alla typer av bilar och maskiner just nu! 

Almas födelsedag firades i två omgångar under dagen, först med min mammas del och sedan med min pappas del. Dukningen hade ett prinsesstema med små glittriga kronor på servetter, sugrör och konfetti. Självklart med rosa partyhattar till. Alma hade så kul och det var en lycklig och väldigt trött tjej som somnade på kvällen.


Angelica Aurell familj.jpgAngelica Aurell familj.jpg


dukning prinsess 3 ar.jpgdukning prinsess 3 ar.jpg


tosses prinsesstarta rosa.jpgtosses prinsesstarta rosa.jpg


dukning fodelsedag 3 ar.jpgdukning fodelsedag 3 ar.jpg