Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Jag har tänkt klippa mig i ungefär 9 månader nu och igår tog jag äntligen tag i saken. Inte en dag försent kan jag säga! Jag har tänkt att klippa under en längre tid nu men det har bara inte blivit så. Först mådde jag väldigt dåligt under graviditeten och sen har det inte varit många minuter över sedan Livia kom.

Det var så härligt att sätta sig i frisörstolen en stund och jag valde att klippa aningen mer än topparna. Den här längden tycker jag är perfekt! 


moroccanoil tangle teezer.jpgmoroccanoil tangle teezer.jpg

Jag vill passa på att tipsa er om två hårfavoriter just nu. Först Tangle Teezers hårborste för blött hår som gör att man lätt kan borsta ut håret utan att det blir skadat. Så bra! En klassiker är ju MoroccanOil och nu på sommaren använder jag light med jämna mellanrum. En kanonbra hårolja som inte tynger ner.