inlägget innehåller affiliatelänk


Rizzo pumps.jpgRizzo pumps.jpg


Rizzo pumps gra scallop.jpgRizzo pumps gra scallop.jpg


gra pumps.jpggra pumps.jpg

Innan vi åkte till Skåne fyndade jag ett par pumpsRizzos rea. Ett par ljusgrå i mjuk mocka. Jag fastnade för den klassiska modellen som ändå hade någonting extra, nämligen kanter med ”scallop”. Nu är tyvärr den här modellen slutsåld hos Rizzo men det finns flera fina modeller att fynda! Jag älskar bland annat paret med en pärlkant eller volanger, så himla söta. 

Jag gillar verkligen Rizzos skor som brukar passa mina fötter perfekt. Ni som läser min blogg regelbundet vet att jag ofta använder deras skor och det är ingenting jag får betalt för att göra. Det är ett varumärke som jag har älskat under många år, som håller bra kvalitet till bra priser.


Angelica Aurell rizzo.jpgAngelica Aurell rizzo.jpg
Etiketter: , , ,