angelica-4.jpgangelica-4.jpg

Bland det bästa med semester är när man inte riktigt vet vilken veckodag det är. När man tar dagarna som de kommer. Badar, leker och äter glass. Kanske för mycket glass men är det sommar så är det. Alma har så roligt här och häromdagen fiskade hon krabbor för första gången! Det är ett minne som jag alltid kommer ha med mig.

Jag älskar när det är varmt men jag måste säga att jag är glad att vi inte har någon värmebölja i Skåne. Det hade bara känts jobbigt med Livia nu när hon är så liten. Temperaturerna vi har här (21-25 grader) är perfekta med en bebis. 

Apropå barndomsminnen så ska vi åka till Tyskland den här veckan. Min morfar bor vid Timmendorfer Strand och jag har i princip spenderat alla mina somrar där som barn. Det gör mig så glad att vara där med min egna familj! Det är något speciellt med att föra traditioner vidare.


Angelica Aurell Skane barn.jpgAngelica Aurell Skane barn.jpg

På cafe i Viken


Bastad barn uv-drakt.jpgBastad barn uv-drakt.jpg

Stranddag i Båstad där vi hälsade på vänner