Angelica Aurell tyskland.jpgAngelica Aurell tyskland.jpg

När vi var i Tyskland bodde vi först fem nätter i Timmendorfer Strand. Området ligger i en bukt där det går kilometerlånga ljusa sandstränder. Det ger mig så mycket lugn att vara där och jag kan känna hur jag blir avslappnad både i kroppen och huvudet. Inte det lättaste med två barn hehe…

Under dagarna bodde vi på Seehuus Hotel som ligger i Niendorf. Det ligger på strandpromenaden så man har en fantastisk utsikt över bukten. Det här var fjärde gången som vi bodde på hotellet och det är perfekt för oss eftersom det ligger nära min morfar.

Nästan alla mina bilder från resan är från stranden. Från morgonbad till solnedgångar. Vi gjorde knappt några utflykter (eftersom det var så varmt) utan spenderade nästan all tid på stranden där det ofta var lite vind. Inte mig emot då jag längtat efter sköna stranddagar! Förutom min morfar så var min mamma med sambo, min lillebror och Johans föräldrar där så vi fick ju en del avlastning.


Timmendorfer Strand Angelicas Closet.jpgTimmendorfer Strand Angelicas Closet.jpg

Alma älskar att springa runt i stranden och samla stenar. Den här är precis när solen har gått ner.


Niendorf Seehuus.jpgNiendorf Seehuus.jpg

Jag ser så sur ut på den här bilden men det var jag verkligen inte. Det var tidigt en morgon då solen sken rakt i ögonen och vi försökte ta en fin bild samtidigt haha.


Angelicas Closet Livia.jpgAngelicas Closet Livia.jpg

Livia hade nog kläder på sig en gång under resan…


Angelicas Closet Angelica Aurell Timmendorf.jpgAngelicas Closet Angelica Aurell Timmendorf.jpg

Ett måste här är att hyra en strandkorg! Mysigt och skyddar mot solen.