grand hotel heiligendamm angelica aurell barn.JPGgrand hotel heiligendamm angelica aurell barn.JPG

Efter att vi hälsat på min morfar i Timmendorfer Strand åkte vi vidare till Heiligendamm. Vi var där förra året också och blev lite kära i hotellet Grand Hotel Heiligendamm. Det är så vackert och jag älskar hotell med historia. Det adderar det där lilla extra till en vistelse tycker jag!

Alma hade jättekul och sprang runt på gräsmattorna, badade i spat, sparkade fotboll och lekte på stranden. Plus massor av glass på det. Hon har fått vara ett litet glassmonster denna sommar och en kväll skulle hon bestämt sitta ute och äta sin glass trots att uteserveringen var stängd pga åskskur…


angelica aurell tysland.JPGangelica aurell tysland.JPG


tyskland strand uv-drakt.jpgtyskland strand uv-drakt.jpg


diadem harband newbie grand hotel heiligendamm.jpgdiadem harband newbie grand hotel heiligendamm.jpg


Heiligendamm.jpgHeiligendamm.jpg


tyskland grand hotel heiligendamm barn libero touch.jpgtyskland grand hotel heiligendamm barn libero touch.jpg