inlägget innehåller affiliatelänk


Angelica Aurell Angelicas Closet Nelly.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet Nelly.jpg


Angelica Aurell nelly trend blommigt .jpgAngelica Aurell nelly trend blommigt .jpg


Angelica Aurell Angelicas Closet blommigt nelly maxiklanning.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet blommigt nelly maxiklanning.jpg


stravaska blommigt .jpgstravaska blommigt .jpg

Maxiklänning NLY eve Kavaj Jascha Väska H&M (omgjord)

Om stråväskan är sommarens accessoar så är blommigt sommarens mönster. Den här blommiga maxiklänningen köpte jag förra året men den finns fortfarande att köpa! Modellen har små volanger upptill och är mitt bästa köp från Nelly någonsin.

Stråväskan har jag använt ofta under semestern. Både till stranden och middagar. Jag har ju pimpat en enkel väska från H&M med sidenband och en pärlbrosch och nu är jag sugen på att byta färg på sidenbandet. Kanske cremevitt?