guldram rammakare.jpgguldram rammakare.jpg

Jag har letat så länge efter en stor guldspegel men min jakt går inte så bra. Det dyker sällan upp objekt på auktion som är så pass höga och breda som jag önskar. Jag vill gärna ha en som är minst 170 cm hög men gärna runt 200-250 cm.

Ni som följer mig på Instagram kanske såg på mina stories innan sommaren att jag köpte en jättefin spegel från Newport som tyvärr var trasig vid leverans. Jag var så exalterad över spegeln så besvikelsen var enorm när den var helt sönderslagen och dessutom slut i lager. Nu händer olyckor med Posten men det var trist.

Nu har jag iallafall bestämt mig för att sluta leta och istället komponera ihop en egen spegel. Igår var jag hos en rammakare och tittade på olika ramar. Finns så många fina! Det bästa med det här är ju att man kan bestämma exakta mått själv. Vi ska klura lite här hemma och förhoppningsvis göra en beställning inom kort. Nu vill jag bara få upp en spegel!


sekelskifte lagenhet stuck.jpgsekelskifte lagenhet stuck.jpg

Tänker att spegeln ska få hänga på väggen i vardagsrummet

Etiketter: ,