Angelica Aurell barn burberry barnklader.jpgAngelica Aurell barn burberry barnklader.jpg


burberry kids barn.jpgburberry kids barn.jpg

Livia växer så snabbt och hon är mycket större än Alma vid samma ålder. Livia vägde lika mycket vid 4 månader som Alma gjorde vid 6 månader. Jag tycker att det är så gosigt att hon har fått små valkar på låren! 

Den här lilla (men ändå stora) tjejen vill vara med hela tiden. Helst sitta i knät. Vagnen går bra men hon är inte road av varken babygym, babysitter eller Babybjörn just nu. Phu! Jag tror att hon har en utvecklingsfas just nu som gör henne mer gnällig. 

En stor skillnad från Alma är att hon älskar att ligga på mage. Så fort man lägger henne på rygg så rullar hon snabbt runt. Det var knappt att jag hann ta bilden ovan innan hon rullade. På natten sover hon helst på sidan och ibland ligger hon på mage också. Jag tycker att det känns lite läskigt men nu är hon ändå så pass stor att det inte borda vara någon fara.