Ellos Filippa Radin Anja Parson Ellos Angelica Aurell jul .jpgEllos Filippa Radin Anja Parson Ellos Angelica Aurell jul .jpg


gertrude angelica tofflor jul.jpggertrude angelica tofflor jul.jpg


lussebullar.jpglussebullar.jpg


Anja Parson Filippa Radin Ellos kollektion samarbete.jpgAnja Parson Filippa Radin Ellos kollektion samarbete.jpg

Julen kom tidigt i år! Idag var jag bjuden till på ett event hemma hos Anja Pärson och Filippa Rådin. Den här härliga duon har designat en festkollektion för Ellos och det firades med lussebullar, glögg och julmusik. Överallt fanns juldekorationer och en julgran med paket under. När man kom fick man ett par mysiga tofflor så visst fick man julstämning fast det är oktober. På plats träffade jag flera bekanta ansikten, bland annat Lovisa och Gertrude.

Livia fick följa med mig som sällskap, hon älskar uppmärksamhet och tyckte att det var så roligt. Det enda negativa med att ta med Livia är att det blir väldigt svårt att fotografera. Kollektionen innehåller flera vackra festplagg och jag fastnade bland annat för ett par byxor och en blus, tänk er mycket svart, fina detaljer och diskreta paljetter. Tyvärr fick jag inte till någon bra bild på plaggen för Livia slog på kameran hela tiden. Om ni tittar på mina stories på Instagram (angelicascloset) så kan ni iallafall få en snabbtitt.

Tack Bindefeld för julstämningen och ett mysigt event.