Såhär på hösten tycker jag att det är extra mysigt att spendera tid i badrummet. Bada, ta en lång dusch eller måla naglarna. Nu har jag inte jättemycket tid över men när tillfälle ges tar jag chansen! När det kommer till produkter köper jag ofta samma favoriter och det finns en som jag alltid köper till badrummet.


badrum inspiration victor vaissier handfat.jpgbadrum inspiration victor vaissier handfat.jpg


victor vaissier tval badrum.jpgvictor vaissier tval badrum.jpg

En produkt som vi alltid har i badrummen är handtvålen Figue Du Japon från Victor Vaissier. Jag är helt fast på den här handtvålen! Varför? Den doftar gott, torkar inte ut händerna och har en snygg förpackning. Ett stort plus att produkten kostar 99 kronor.

Victor Vaissier har en intressant historia som skulle göra sig bra på film. Märket grundades i Paris 1889 och fick en framgångsrik start med kunder som den ryska tsaren. När Vaissier dog 1923 fanns inga arvingar och märket föll i glömska. Det var inte förrän svensken Pål Hodann år 2014 hittade en gammal vacker tvålask märkt Victor Vaissier på marknaden Porte de Vanves som varumärket fick nytt liv. Victor Vaissier var nämligen inte skyddat så entreprenören Pål kunde därmed ta över varumärket, ge det en modern look men samtidigt hålla liv i historien.