inlägget innehåller affiliatelänkar

Det är flera av er som har önskat tips på bra baslinnen. Linnen som man kan ha under skira blusar eller koftor. Kanske låter trist att köpa men det här är bland det mest användbara man kan ha i garderoben. Jag har två vita, ett beige och ett svart som jag använder rätt ofta under blusar eller när man vill ha ett extra lager under en tröja.


tips baslinnen.jpgtips baslinnen.jpg

1 Yummie by Heather Thomson 225 kr / 2 Skin 2-pack 1220 kr / 3 H&M 49,50 kr / 4 Anine Bing 350 kr / 5 H&M 69,90 kr / 6 Saint Tropez 169 kr / 7 Ellos Collection 99 kr / 8 Filippa K 550 kr / 9 Wera 499 kr

Satsa på linnen med smala band så syns det så lite som möjligt under. Hittar du en modell du gillar men stör dig exempelvis på en liten rosett, oroa dig inte, det är oftast lätt att ta bort sömmen med en liten sax eller sprättkniv. Om du vill ha ett linne under en vit blus, ha inte ett kritvitt linne under en cremevit blus, då kommer det lysa igenom. Välj samma eller en varmare nyans eller satsa på ett hudfärgat linne.


angelica-7335.jpgangelica-7335.jpg

Det här baslinnet från Diane von Furstenberg är min favorit i garderoben och används ofta. Jag köpte två stycken i samma vita nyans på The Outnet men det var ett bra tag sedan nu så linnet är tyvärr slut.

Etiketter: , ,