barnrum inspiration.jpgbarnrum inspiration.jpg

Just nu gör vi om i barnens sovrum och jag längtar till vi kan inreda där ordentligt. Livia sover fortfarande i vårt sovrum men jag tror att hon snart är redo för sitt lilla rum. Hon sover ofta hela nätterna och då blir det inte så mycket spring fram och tillbaka.

När det kommer till färger gillar jag mjuka nyanser som vitt, beige, ljusgrått och rosa. Ovan har jag sparat några bilder från Pinterest som inspirerar mig just nu. Jag tycker dock att det är svårt med inredning av barnrum för jag vill att det ska vara praktiskt och gulligt på samma gång. Det sista jag vill är att göra ett “showroom“ bara för att det ska se fint ut. Vill gärna hitta den där balansen!

Almas sovrum kommer behöva gott om förvaring när det kommer till leksaker och böcker. Jag vill att hon enkelt ska kunna ta saker hon vill leka med och att det ska gå snabbt att städa undan. Om du har tips på inredning för barn så dela gärna med dig!

Bilder från Pinterest